reklam
reklam

Kesekçi ailesi, Selçuk Bayraktar ile ikinci kez İstanbul’da bir araya geldi « nevsehir haber

29 Nisan 2025 - 10:03

Kesekçi ailesi, Selçuk Bayraktar ile ikinci kez İstanbul’da bir araya geldi

Son Güncelleme :

04 Aralık 2022 - 9:09

reklam
Kesekçi ailesi, Selçuk Bayraktar ile ikinci kez İstanbul’da bir araya geldi
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Türk Havacılık tarihine ismini altın harflerle yazdıran Bayraktar ailesinin ,ülkemizin ilk insansız savaş uşağı Kızılelma’nın tekerlek kesme anından sonra, BAYKAR firmasının önde gelen isimlerinden biri olan Selçuk Bayraktar ile bir araya geldi.

Ülkemizin hava savunma sistemimizin dünyaya parmak ısırtan düzeye ulaşmasında mihenk taşı konumundaki BAYKAR firmasının ikinci kez misafiri olan merhum Tarık Kesekçi’nin babası Doktor Salim Kesekçi ve annesi Beyhan Kesekçi, BAYKAR’ın beyin isimlerinden Selçuk Bayraktar tarafından karşılandı.

İnsansız Savaş Uçağımızın tekerlek kesme anının Çorlu Askeri Havaalanında başarı ile gerçekleşmesinin ardından,  yoğun çalışma sürecine rağmen kendilerine uçuştan hemen sonra eşlik eden Selçuk Bayraktar ile bir süre görüşüp, onurlarına verilen yemeğe katıldılar.

Anne Beyhan Kesekçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı anları takipçilerine aktardı.

Kesekçi şu ifadelerde bulundu; “ Bu gün Kızılelma’nın Çorlu’da ilk uçuşu.

Baykar’ da Selçuk evladımıza misafir olduk.Allah razı olsun onca yoğunluğunun arasında akşam yemeğinde beraberdik.

Bugün gibi taze hatıralarını anlattı. Özdemir beyi,Tarığımı yad ettik.

Herkesi tek tek sordu her görüşmemizde başarının asla tesadüf olmadığına, alçakgönüllü haline, samimiyetine, enerjisine, inancın verdiği güce hayranlıkla bir kez daha şahit olduk.

Ayağına taş değmesin.

Ömrü uzun,  başarıları daim olsun. Rabbim O’nu ülkemize,ümmete bağışlasın.

Çalışma ofisinin giriş kapısına Tarığın sözünü yazdırıp astırmış. Şeref duyduk.

ANCAK AHLAK-I MUHAMMEDİYE’ Yİ KUŞANMIŞ BİR NESİL

KENDİ ÇAĞINI KURACAK ÇAĞRIYI KURABİLİR

Tarık kesekci

En son Kızılelma için kolları sıvamışlardı tarığın son emeğinin sindiği Kızılelma da havalandı.Rabbim ülkemize yerini layıkıyla dolduracak nice mühendisler nasip etsin. Başarıları daim olsun.Her daim Duamızdalar

Tarığın annesi.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam