reklam
reklam

NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE 8 UZMAN DOKTOR DAHA GÖREVE BAŞLAYACAK « nevsehir haber

12 Kasım 2025 - 01:22

NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE 8 UZMAN DOKTOR DAHA GÖREVE BAŞLAYACAK

Son Güncelleme :

19 Ekim 2022 - 8:45

reklam
NEVŞEHİR DEVLET HASTANESİNDE 8 UZMAN DOKTOR DAHA GÖREVE BAŞLAYACAK
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Devlet Hastanesi’nde, geçtiğimiz günlerde yapılan 3 atama ile birlikte toplam   11 uzman doktorun daha açıktan atama kurası ile göreve başlayacağı belirtildi.

Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Macit Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen bu atama ile 2022 yılında istifa eden 11 uzman hekimin daha yeniden Nevşehir Devlet Hastanesinde göreve başlayacağını belirtti.

Yalçın “ Bugün yapılan açıktan atama kurası ile özel hastanelerde çalışan 8 uzman hekimin başvurusu sonrası hastanemize ataması yapıldı. Daha önce aynı şekilde 3 uzman hekim daha hastanemize atanmıştı. Yapılan bu atama ile 2022 yılında istifa sonrası 11 uzman hekimin özel kurumlardan hastanemize dönüşü sağlanmış oldu. Mevcut sorunların çözümü noktasında gerekli talimatları veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve hekimlerin özlük hakları, malpraktis ve sağlıkta şiddet yasası gibi çok önemli konularda köklü çözümler üreten Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya sahsım ve im ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Hastanemizdeki hekim istifalarını yönetim zafiyeti olarak göstermeye çalışan sözde hekim hakları savunucularını devletin büyüklüğü karşısında düştükleri acziyet ile baş başa bırakıyoruz. Atanan yeni uzman hekimlerimizle daha da güçlenen hekim kadromuzla şehrimizin sağlık alanında ihtiyaçlarını karşılamak için lokomotif olmaya devam edeceğiz. Nevşehir’imize hayırlı olsun” değerlendirmesinde bulundu.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam