reklam
reklam

SMA TİP 1 KAS HASTASI YUSUF EREN’İN HAYATA TUTUNMASI SİZLERİN ELİNDE « nevsehir haber

12 Kasım 2025 - 01:26

SMA TİP 1 KAS HASTASI YUSUF EREN’İN HAYATA TUTUNMASI SİZLERİN ELİNDE

Son Güncelleme :

04 Ekim 2022 - 10:04

reklam
SMA TİP 1 KAS HASTASI YUSUF EREN’İN HAYATA TUTUNMASI SİZLERİN ELİNDE
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- 2 aylık iken SMA TİP 1 Kas hastalığı teşhisi konulan 8 aylık Yusuf Eren Gostak için başlatılan kampanyada, tedavi için gerekli olan paranın yüzde 25 lik bir bölümünün temin edildiği öğrenildi.

Nevşehir’in Bektik Mahallesinde ikamet eden Yüksel-Aynur Gostak çiftinin 8 aylık çocuğu Yusuf Eren’e 2 aylıkken SMA TİP 1 Kas hastalığı teşhisi konuldu.

Tedavisi yurt dışında yapılması gereken bir hastalığın pençesinde olan minik Yusuf Eren,kas sisteminin etkin olmaması nedeniyle diğer akranları gibi hareket edemiyor.Bundan sonra yaşaması ise Nevşehir Valiliğinin de olurlarıyla yasal zeminde yürütülen yardım kampanyasından elde edilecek tedavi giderlerinin karşılanmasına bağlı.

HAYIR VE HASENAT noktasında Cami,Okul ve Sağlık Ocağı yapımında adeta yarış halinde bir şehir görüntüsü ortaya çıkartan hayırsever insanlarımızın, bir minik CAN’ın hayata tutunması noktasında da o HAYIR ve HASENAT larını eksik etmemelerini istirham ederek, YUSUF EREN’e CENAB-I ALLAH’IN İZNİ İLE katkı sağlamalarını bekliyoruz.

3’e 5’e bakmadan özellikle variyetli ailelerimizin ,ruhlarında ve gönüllerinde var olan HAYIR için yarışan KUL olabilme yolundaki çabalarının ,dünyalar tatlısı bir bebeğin hayatının bundan sonraki bölümünü rahat bir şekilde geçirmesine VESİLE olabileceğine inanıyor, İNSAN için İNSANLIK için bu yönde çabalarını eksik etmemelerini diliyoruz.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam