reklam
reklam

NTSO BAŞKAN ADAYI BABAOĞLU’NDAN AÇIKLAMA « nevsehir haber

12 Ekim 2025 - 14:14

NTSO BAŞKAN ADAYI BABAOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Son Güncelleme :

01 Eylül 2022 - 10:04

reklam
NTSO BAŞKAN ADAYI BABAOĞLU’NDAN AÇIKLAMA
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında,ifade ettiği ‘Benim masama vuracak adam anasının karnından doğmadı’ sözü üzerine NTSO Başkan adayı Yüksel Babaoğlu’ndan açıklama geldi.

Babaoğlu; ‘Ben kimseye masaya yumruğumu vurupta masadan kalktım demedim” açıklamasında bulundu.

NTSO Başkan adayı Yüksel Babaoğlu,sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan sözlerinden biri olan NTSO Başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın, “ Benim masama vuracak adam anasının karnından doğmadı” şeklindeki sözünün ardından , olayın muhatabı olarak değerlendirilen NTSO Başkan adayı Yüksel Babaoğlu’ndan açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklamada bulunan Babaoğlu şunları ifade etti;” Benim masama vuracak adam anasının karnından doğmadı dedi, mevcut Sayın Başkan.!!! Neden bu lafı etti? 1).Ben kimseye masaya yumruğumu vurupta masadan kalktım demedim. 2).Benim kişiliğime, yaradılışıma ve yapıma uygun bir tavır değil o söz. 3).Söylemde değil; söylemişsem eğer söylediğimi ispata davet ediyorum sizi. Yoksa “İFTİRA” kabul ediyorum bu sözünüzü.. 4). Bak kardeşim Bir Nevşehir bilirki; “Yüksel BABAOĞLU” bir laf söyledi ise net söyler, her yerde söyler. Orada ayrı, burada ayrı söz söylemez… 5). Ben yalan söylemem ama senin yalanlarını her zaman ispatlarım, ispatladım da… 1).Göre yolu balonu ile. 2).710 kişiye işyeri sözü verilipte, tutulmamakla ve yapılmamakla.. 3).Avanos “OSB” yeri hazır diye söylediğin yalanlar.. GELELİM ASIL MESELEYE; O sözü bir başkan nasıl söyleyebilir. “Benim masama vuracak adam anasının karnından doğmadı” diye.. 1). Biz seni oda başkanı sanır idik!. Senin başka özelliklerinmi varki ettin o sözü.. 2).Söylemediğim bir söz için o lafı ettin. Eğer o sözü söylemiş olsa idim; silahınlamı vuracaktın beni.. 3).Yoksa başımıza türlü türlü belâlarmı açacaktın. Aklımıza gelmiyecek hangi fenalıklar gelecekti başıma… 4).O sarfettiğin sözü bizim toplum çok iyi bilir, ve ne ağzı olduğunuda. Onu demiyeceğim çünkü demeye terbiyem elvermiyor. Zaten herkes biliyor o ağzı. 5). Biz siz ne kadar istesenizde o seviyeye inmeyizde, istediğiniz seviyeye gelmeyizde. Bizim tek tasamız var oda çok geride bıraktığın “NEVŞEHİR’imizi ileriye taşımak. Ne o sözler, nede bu ağızlar bize yakışmaz. “Kötü sözler sahibinindir.” Sizin yolunuz açık olsun. Nevşehir Halkına Selâm ve Saygılarımla… Yeni Nesil Ticaret ve Sanayii Odası.. “YÜKSEL BABAOĞLU”

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam