
NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir eğitimine damgasını vurmuş yaşayan en önemli eğitim çınarlarımızdan biri olan Fevzi Karaca ile birlikte Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda kendi adına oluşturulan Eğitim Müzesi’ni gezdi.
Bugüne kadar binlerce kişinin eğitimine ciddi katkılar sağlayan şehrimizin eğitim alanındaki mihenk taşlarından biri olarak da bilinen Fevzi Karaca, uzun yıllar emek verdiği Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda kendi adı ile oluşturulan eğitim müzesini ziyaret eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e eşlik ederek, müzedeki eserler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
Meslek hayatına başladığı ilk yıllardan itibaren ciddi bir arşiv çalışmasına da imza atan eğitim çınarı Fevzi Karaca’nın mihmandarlığında eğitim müzesini gezen Vali Becel, hayranlığını gizleyemedi. Vali Becel, eğitim alanına yaptığı hizmetlerden dolayı Karaca’ya ve böyle müthiş bir düşünceyi hayata geçiren Mihriban Emin Günel Ortaokulu yöneticilerine teşekkür etti.