reklam
reklam

DEVLET ERKANINA YAPILAN ZİYARETLER, TİCARET’E DÖNÜŞMEDİĞİ SÜRECE,BU ŞEHİR BÜYÜMEZ,BÜYÜMEZ, BÜYÜMEZ, ANLAYIN ARTIK « nevsehir haber

2 Ekim 2025 - 09:17

DEVLET ERKANINA YAPILAN ZİYARETLER, TİCARET’E DÖNÜŞMEDİĞİ SÜRECE,BU ŞEHİR BÜYÜMEZ,BÜYÜMEZ, BÜYÜMEZ, ANLAYIN ARTIK

reklam
DEVLET ERKANINA YAPILAN ZİYARETLER, TİCARET’E DÖNÜŞMEDİĞİ SÜRECE,BU ŞEHİR BÜYÜMEZ,BÜYÜMEZ, BÜYÜMEZ, ANLAYIN ARTIK
Son Güncelleme :

03 Mart 2022 - 10:56

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir protokolü dün Ankara’da bir dizi görüşmeler yaptı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız ve iş insanlarından oluşan heyet Nevşehir’de gerçekleşecek çeşitli projeler için Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamlarında ziyaret eden Nevşehir heyeti, burada başta Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere Nevşehir’de yapılacak sanayi yatırımları ve planlanan projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Mesela çok mümtaz heyet üyeleri, HACIBEKTAŞ ilçemin değerine ekonomik anlamda ciddi bir potansiyel katarak, ilçe nüfusunu ve büyüme hızını ŞAHLANDIRABİLECEK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’nden söz etti mi acaba ?

Avanos ilçeme bağlı D-8 Karayolu üzerinde olması ,Kayseri’ye yakınlığı ve benzeri üstünlüklere haiz KALABA beldesinde de bir ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulmasının bölgesel kalkınma planlarında dinamik bir güç oluşturacağını,şehrin ekonomik perspektifine ciddi ivmeler katabileceğini neyim hiç dile getirdi mi acaba ?

Nevşehir ve Acıgöl OSB’lerinin doğalgaza kavuşturulması mutlaka görüşülmüştür,buna inanıyorum ama, meselaki örneğin,  buralardaki işletme sahiplerinin en önemli maliyet unsurlarından biri olan ELEKTRİK tüketimlerinin belki yüzde 5 belki yüzde 10 luk bölümünü karşılayabilmek için,OSB yakınlarında kurabilecekleri binlerce adet GÜNEŞ ENERJİ PİLLERİNDEN sağlanabilecek elektrik enerjisi ile karşılanabirliği konusunu sayın Bakan VARANK’a ilettiler mi acaba ?

Milli Savunma Bakanımız sayın Hulusi Akar’a dün da ifade ettiğim üzere ACEMİ BİRLİĞİ ,KARA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU ihdası konusunda bir fikir beyanını ifade buyurdular mı acaba ?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı sayın Fatih Dönmez’e KOZAKLI JEOTERMALİNDEN YARARLANIP ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİLMESİ ARZU VE İSTEĞİ ,SEVDAMIZ NEVŞEHİR olarak ifade edilebildi mi acaba ?

Gerek ülke geneli ve gerekse şehrimdeki elektrik ihtiyacının karşılanması amacıyla GÜNEŞ ENERJİ PİLLERİNİN ÜRETİMİNİN NEVŞEHİR’İN ACIGÖL İLÇESİNDEKİ OSB ALANININ DAHA DA GENİŞLETİLMEK SURETİYLE BU ALANDA GÜNEŞ ENERJİ PİLLERİ VE BU KONUMDA BU ENERJİYİ DEPOLAYABİLECEK SANTRAL ÜRETİMLERİNİN YAPILACAĞI EN BÜYÜK ÜRETİM MERKEZLERİNDEN BİRİ OLABİLECEĞİ,ŞEHRİMİN DÜNYA TURİZMİNDE TAŞIDIĞI DEĞER ELE ALINARAK HİÇ İLETİLEBİLDİ Mİ ACABA ?

Doğrusu merak ediyoruz, birileri bizleri ve değerli Nevşehir kamuoyunu aydınlatabilir mi ACABA ?

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam