reklam
reklam

Şişme bot ve ağ kullanarak balık avlayan 2 kişi yakalandı « nevsehir haber

12 Ekim 2025 - 16:19

Şişme bot ve ağ kullanarak balık avlayan 2 kişi yakalandı

Son Güncelleme :

16 Kasım 2021 - 15:42

reklam
Şişme bot ve ağ kullanarak balık avlayan 2 kişi yakalandı
reklam

NEVŞEHİR- Nevşehir’’in merkez  ilçeye bağlı Sulusaray beldesi yakınlarından geçen Kızılırmak nehrinde,  yasak olmasına rağmen şişme bot ve ağ kullanmak suretiyle balık avladıkları belirlenen 2 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgilere göre Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı  Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Sulusaray Beldesi Etkinlik Mevkii Kızılırmak nehri kıyısında yapılan denetim ve kontrolde, A.O ve B.Ö. isimli şahısların şişme bot ve ağ kullanmak suretiyle balık avladıkları tespit edildi.

Olay yerinde bulunan bir şişme bot,3 adet 50 metre uzunluğundaki balık ağına el konulurken, kaçak balık acı yaptıkları belirlenen kişiler hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam