
NEVŞEHİR(TRENDHABER)-Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde G.P. isimli şahıs, yapay çiçek saksısı içerisine yerleştirdiği uyuşturucu madde ile birlikte yakalandı.
Alınan bilgilere göre, Kozaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince F.P. isimli şahısın uyuşturucu madde getireceği yönünde alınan ihbarın ardından G.P. isimli şahıs bir minibüs ile ilçeye giriş yaptığı sırada Kayseri Caddesi Eski İtfaiye Kavşağında durduruldu.
G.P. isimli şahısa ait olduğu belirlenen bir poşet içerisinde bulunan çiçek saksısı içerisinde alüminyum folyoya sarılı metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirilirken şahıs hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Satın Almak ,Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçlarında adli işlem başlatıldı.