reklam
reklam

KÖY VE BELDE YERLEŞİMLERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR « nevsehir haber

14 Ekim 2025 - 17:58

KÖY VE BELDE YERLEŞİMLERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2021 - 8:25

reklam
KÖY  VE BELDE  YERLEŞİMLERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği hizmet birimleri, köylük yerleşim alanlarının daha sağlıklı alt yapı ağına sahip olmaları amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği  Yol ve Ulaşım Hizmetleri ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü  ekipleri,Kozaklı ilçesine bağlı Kanlıca köyü, Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesi ile  ve Altıpınar köyü  ile Gülşehir ilçesine bağlı Yalıntaş köylerinde sıcaktan deforme olan ve akan bölgelerin tamirini gerçekleştirdi.

Avanos ilçesi ile ve Çavuşin köyü  arası yolların yama çalışmaları devam ederken, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göre beldesi ile Güney çevre yolu arasında yol yapım çalışmaları ise sürüyor.

Ürgüp ilçesine bağlı Karacaören Köyünde yol genişletme çalışmaları devam ederken, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Güvercinlik ve Kozaklı ilçesine bağlı  Hızıruşağı Köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızası giderildi.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam