reklam
reklam

Gülşehir’de belediye- esnaf dayanışması « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 10:35

Gülşehir’de belediye- esnaf dayanışması

Son Güncelleme :

15 Haziran 2020 - 11:59

reklam
Gülşehir’de belediye- esnaf dayanışması
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde belediye,yeni tip coronavirüs(Covid19) tedbirleri kapsamında işyerlerini açamadıkları için kira ödeyemeyen 48 esnafa 750 TL kira yardımında bulundu.

Belediye Başkanı Fatin Çiftci yaptığı açıklamada, tüm dünya ülkelerini olduğu gibi ülkemizi de ciddi anlamda olumsuz yönde etkileyen yeni tip coronavirüs(Vovid19) tedbirlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için iş yerlerini açamadıkları için maddi anlamda sıkıntı yaşayan esnaflara yönelik Gülşehir belediyesi olarak çalışma yaptıklarını söyledi.

Sosyal belediyeciliğinde bir gereği olarak uyguladıkları bu yöntem ile ilçe merkezindeki toplam 48 esnafa 750 TL kira bedellerinin ödendiğini ifade eden Çifci, Gülşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan işyerlerinden de daha önceden 3 ay süre ile kira bedeli alınmamasını da kararlaştırdıklarını sözlerine ekledi.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam