reklam
reklam

Ürgüp Kaymakamı Maraşlı’dan sokak hayvanları için 1 ton yem « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 18:47

Ürgüp Kaymakamı Maraşlı’dan sokak hayvanları için 1 ton yem

Son Güncelleme :

11 Haziran 2020 - 12:22

reklam
Ürgüp Kaymakamı Maraşlı’dan  sokak hayvanları için 1 ton yem
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Ürgüp ilçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp ilçe merkezi ile değişik merkezlerdeki sokak hayvanları için oluşturulmuş barınak ve bakım merkezlerine 1 ton yem desteğinde bulundu.

 

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı yaptığı açıklamada, Koronavirüs (kovid-19 ) salgınının  sadece insan hayatını değil, sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkilediğini belirterek, sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla gündelik yaşamın olağan koşullarının değişmesi ve yiyecek içecek servisi yapılan yerlerin tüketim kapasitesinin düşmesi nedeniyle yiyecek bulmada zorlanan sokak hayvanları için çözümler oluşturma için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Maraşlı bu çerçevede Ürgüp Kaymakamlığı olarak, Ürgüp Belediyesi Hayvan Bakım Merkezine, Ortahisar Belediyesine, Kapadokya Üniversitesine, Ürgüp Gençlik Merkezi Gönüllülerine, Mustafapaşa Muhtarlığına ve Hayvan severlere yaklaşık olarak 1000 kg yem temin edilerek, sokak hayvanlarının yem ihtiyaçlarının karşılanması için verildiğini belirtti.

 

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam