reklam
reklam

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR « nevsehir haber

13 Ekim 2025 - 18:47

İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Son Güncelleme :

11 Haziran 2020 - 12:20

reklam
İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERLİĞİ  EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Köylerin yol,su ve kanalizasyon sistemlerinin daha modern şekilde işletilmesi amacıyla çalışmalar yürüten Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri, Yol ve Ulaşım Hizmetleri müdürlüğü başta olmak üzere diğer hizmet birimleri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekipleri, halen  Özel İdare Su Deposu yolunda yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ederken, oluşturulan bir diğer ekip ile  Hacıbektaş İlçesine bağlı Hırkatepesidelik Köyünün ulaşımını sağlayan köprünün bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyor.

Yol Yama Ekipleri de Gülşehir ilçesinin Yakatarla köyü ile Tuzköy Mahallesinin arasındaki yol ile Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Alacaşar –Balcın köyleri arasındaki yolda,  yağış başta olmak üzere çeşitli sebeplerden dolayı bozulan yolların düzenlenmesi çalışmalarını .yürütüyor.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam