reklam

SMA TİP 1 HASTASI YUSUF EREN İÇİN ZAMAN DARALIYOR « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 11:45

SMA TİP 1 HASTASI YUSUF EREN İÇİN ZAMAN DARALIYOR

Son Güncelleme :

15 Ocak 2023 - 12:19

reklam
SMA TİP 1 HASTASI YUSUF EREN İÇİN ZAMAN DARALIYOR
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- SMA TİP 1 Hastası 1 yaşındaki Yusuf Eren Gostak’ın, hayata tutunması amacıyla sürdürülen yardım kampanyasında, tedavi için gerekli paranın yarısının toplandığı, geri kalan bölümünün de ivedilikle bir araya getirilmesinin gerektiği belirtildi.

Nevşehir Valiliği tarafından da onaylanan yardım kampanyası ile gözü ve gönlü zengin Nevşehirlilerin yanı sıra ülkemizin değişik şehirlerindeki hayır sahipleri ve yurt dışındaki gurbetçilerimizin de yakın ilgi ve destekleri ile ,ölümcül SMA TİP 1 Kas hastası Yusuf Eren Gostak’ın hayata tutunup akranları ile hayat hakkına sahip olması için gerekli tedavi giderlerinin en kısa süre içerisinde tamamlanması gerekiyor.

Geçen her bir dakikanın bile Yusuf Eren Gostak’ın hayatını devam ettirmesi adına büyük bir önem taşıdığını dile getiren baba Yüksel Gostak, duyarlı ve hayır hasenat sahibi Nevşehirlilerin Yusuf Eren Gostak’ı bu mücadelesinde yalnız bırakmadıkları için tüm aile olarak müteşekkir olduklarını dile getiriyor.

Yapılan yardımlarla tedavi için ihtiyaç duyulan tedavi giderlerinin yarısının biraraya getirildiğini,geri kalan bölümün de ivedilikle temin edilmesi gerektiğini ifade eden baba Yüksel Gostak ; “ Abilerim, kardeşlerim durmadan paylaşıyoruz,  emin olun yine mi demenizden cok utanıyor ve korkuyorum ama ortada bir evlat var ve Nevsehir’in evladı.. sizler sayesinde ulaşılması gereken meblağın yarısını topladık ve bağışlarınız sayesinde hedefe ulaşıp bir CAN’ın,  hayata tutunması için her zamankinden fazla desteğinize ihtiyacımız var, çünkü vakit daralıyor. Yusuf Eren için fazla zaman kalmadı. Allah yaptığınız ve yapacağınız bağışları kabul etsin, iyi ki varsınız.” Dedi.

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam