reklam

YENİ TOKİ KONUTLARINA DOĞALGAZ BOMBASI DÜŞTÜ « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 13:42

YENİ TOKİ KONUTLARINA DOĞALGAZ BOMBASI DÜŞTÜ

reklam
YENİ TOKİ KONUTLARINA DOĞALGAZ BOMBASI DÜŞTÜ
Son Güncelleme :

25 Ocak 2023 - 10:35

reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir’de 2006 yılından beri konutlarda kullanılmaya  başlayan Doğalgaz, 16 yılın en zirve noktasına Ocak ayı ücretlendirilmesi ile ulaştı. Ocak ayı doğalgaz ücretlendirilmesinde Bekdik Mahallesi’ndeki Yeni TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz ücretlendirilmesinde,  1200 TL’ye ulaşan oranlarda doğalgaz ödemesinde bulunacaklar.

Ülkenin DOĞAL gidişatına uygun bir yapılanmanın en DOĞAL kullanım alanına sahip bir yakıt olarak çok da DOĞAL yolla artık karşımıza çıkan DOĞAL gaz, nasıl bir GAZ olduğunu sonunda ortaya çıkardı.

Bektik Mahallesi yeni TOKİ konutlarındaki bloklarda ikamet eden vatandaşlar, ortak kullanımlı bir sistem ile ısıtılan doğalgaz fiyat ücretlendirmeleri, son 16 yılın PİK noktasını sonunda yakalamayı başardı.

16 yıllık süreçte bir aylık ısınma bedeli olarak hiçbir zaman aralığında 1200 TL’lik bir ücretlendirmeyi görmeye alışık olmayan bölge sakinleri, Ocak ayı içerisinde ödemeleri gereken doğalgaz ücretinin bu denli PİK bir rakam bağlamında ZİRVE düzeyini görmelerinin şaşkınlığını gizleyemediler. Vatandaşlar;  “Doğal gaz da çok Doğal bir şekilde bizlerin ceplerini de Yener Ya demeye başladık bile. Cenab-ı Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah.”

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam