reklam

PINARBAŞI” TEKRAR O GÜNLERE GERİ DÖNMEYELİM” « nevsehir haber

19 Nisan 2024 - 11:15
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)-Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı normalleşme süreciyle ilgili  basın açıklamasında bulundu.

Pınarbaşı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kamuoyu ile paylaştı; “ Ülkemizde etkileri 2020 yılı Mart ayında görülmeye başlayan ve günümüze kadar halen devam eden korona virüs salgın hastalığı insan hayatını olumsuz olarak etkilemekle birlikte ekonomik hayatı da felç etmiştir. Ekonomik olarak tabi ki en çok etkilenen kesim Esnaf ve Sanatkarlarımız olmuştur.

Bilindiği üzere Esnaf ve Sanatkar demek; ekonomik faaliyetini sermayesi ile birlikte bedenî çalışmasına dayandırmak demektir. Yani sermayesinden çok iş gücü vardır. Bu da şu anlama gelir; Esnafımız çalışmadığı zaman geçimini idame ettirmesi mümkün değildir. Devletimizce bu süreçte zorlukların aşılması için verilen destekler, kefalet kredisi, prim ve vergi borcu ertelemeleri esnaf ve sanatkarlarımıza bir nebze olsun can suyu olmuştur.

Son olarak 01 Temmuz itibariyle normal çalışma hayatına dönüş kapsamında işyerlerimizin tamamı Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde geçen esaslara uymak kaydı ile faaliyetine başlamış ve eski iş hayatına dönmüştür. Gelmiş olduğumuz bu noktadan tekrar o sıkıntılı günlere dönmemek için, esnaf ve sanatkarlarımız ile halkımızın daha dikkatli ve özenli olarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda Esnaf ve Sanatkarlarımızın işyerlerinde, halkımızın da toplumla  iç içe olduğu tüm fiziki mekanlarda daha dikkatli olmaya özen ve hassasiyet göstermesini tekrar o zor günlere dönememek için hatırlatıyor; tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli bol kazançlar, sağlıklı günler diliyoruz.”dedi.

02 Temmuz 2021 - 10:40

PINARBAŞI” TEKRAR O GÜNLERE GERİ DÖNMEYELİM”

NEVŞEHİR(TRENDHABER)-Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı normalleşme süreciyle ilgili  basın açıklamasında bulundu. Pınarbaşı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kamuoyu ile paylaştı; “ Ülkemizde etkileri 2020 yılı Mart ayında görülmeye başlayan ve günümüze kadar halen devam eden korona virüs salgın hastalığı insan hayatını olumsuz olarak etkilemekle birlikte ekonomik hayatı da felç etmiştir. […]

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam