reklam

İYİ Kİ VARSINIZ MUHTEREM KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞIMIN MÜMTAZ VE MUHTEREM YETKİLİLERİ, İYİ Kİ VARSINIZ !!! « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 08:53

İYİ Kİ VARSINIZ MUHTEREM KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞIMIN MÜMTAZ VE MUHTEREM YETKİLİLERİ, İYİ Kİ VARSINIZ !!!

reklam
İYİ Kİ VARSINIZ MUHTEREM KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞIMIN MÜMTAZ VE MUHTEREM YETKİLİLERİ, İYİ Kİ VARSINIZ !!!
Son Güncelleme :

29 Ocak 2023 - 10:19

reklam

KAPADOKYA ALAN BAŞKANLIĞI İLE   SİNEMA FİLMİ, TV FİLMİ VE REKLAM ÇEKİMLERİ ARTIK HAYALLERİ SÜSLEYECEK

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında Kapadokya bölgesinin korunması, kurtarılması ve geliştirilmesi anlamında çok başlılıktan tek başlılığa kavuşturup ilkleri yaşatan Kapadokya Alan Başkanlığı, bölgesel tanıtım ekseninde ortaya koyduğu fiyatlandırma sistemi ile sinema, dizi ve reklam sektörüne adeta ‘KAPADOKYA’YI KAPADIK YA,ANLAYIN ARTIK KAPADOKYA’YI SİZE KAPADIK YA’ dedirten karara imzasını sonunda atmayı becerdi. Bölgenin ticari anlamda da olsa gerek ulusal ve gerekse uluslararası boyutta en etkin ve verimli şekilde sağlayan Sinema, TV filmi, Dizi Film ve reklam filmi çekimlerine KAPADOKYA ALAN BAŞKANLIĞI ASTRONOMİK DÜZEYDE ZAM YAPMAK SURETİYLE KAPADOKYA ASTRONOMİSİ adı altında adeta yepyeni bir oluşuma giden yolun da ateşleyicisi haline geldi.

Türk Sinema sektörünün.  ünlü HALK OZANIMIZ AŞIK VEYSEL ile 1952 yılında başladığı film serüvenine dünya sineması 1961 yılından itibaren tanımaya başladığı KAPADOKYA bölgesinde dünya çapında ün kazanan birçok isim bölgenin farklı merkezlerinde dünyada geniş yankılar uyandıran onlarca film çekti. Türk Sinemasının ve TV’lerin yaygınlaşmasıyla dizi sektörünün de vazgeçilmez mekanı olan bölgede, 2022 yılına kadar 120 yi aşan yapıma ev sahipliği yaptı.

Kapadokya bölgesinin kurtarılması, korunması ve geliştirilmesi anlamında etkin hizmetler yürütmesini umut eder hale geldiğimiz pek bi  muhterem isimlerin görev yaptığı KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞIMIZIN BÜNYESİNDE KURULU BULUNAN  KAPADOKYA ALAN BAŞKANLIĞI’ da, bölgenin etkin anlamda tanıtımının en aktif ve en yüreklice yapıldığı ve bu yapımlar doğrultusunda tahminler ötesi yerli ve yabancı turist ziyaretine sahne olan  KAPADOKYA BÖLGESİNDE 2023 yılında çekilecek reklam filmi, sinema filmi ve Dizi film gibi ticari amaçlı çekimler için  yeni fiyat belirlemesi yaptı.

Buna göre, reklam filminin her bir SANİYESİ için 25 bin 731.40 TL, Sinema filmi için, çekim yapılan HER BİR GÜN İÇİN 9 bin 005.99 TL fiyat belirlemesi yaptı. Bu arada yine ticari fotoğraf çekimi yapacaklar için, çekim yaptıkları HER GÜN İÇİN 514.63 TL, aylık olarak 7.719.42 TL ve yıllık olarak da 69 bin TL’yi KAPADOKYA ALAN BAŞKANLIĞININ ilgili Banka hesaplarına yatırmak zorunda kalacaklar.

Kapadokya gibi sadece ülkem insanları için değil, dünya insanlığının hayallerini süsleyen böylesine MİSTİK GÜZELLİKLER, muhterem KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ÇATISI ALTINDA HİZMET SUNAN KAPADOKYA ALAN BAŞKANLIĞININ BELİRLEMİŞ OLDUĞU BÖYLESİNE LATİF,BÖYLESİNE ÇEKİCİ,BÖYLESİNE İÇTENLİKLE BELİRLENEN BİR FİYAT SİSTEMİ İLE,  insanoğlunu bu bölgeye çeken en temel güç merkezlerinden biri olan sinema, dizi ve reklam sektörü temsilcileri de KAPADOKYA’YA ‘ANLAŞILDI MERKEZ, KAPADOKYA YI KAPADIK YA,İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN’  demezler.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam