reklam

GIDA İMALAT SANAYİ VE KARMA DEPOLAMA ALANINA YOĞUN İLGİ « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 12:52

GIDA İMALAT SANAYİ VE KARMA DEPOLAMA ALANINA YOĞUN İLGİ

reklam
GIDA İMALAT SANAYİ VE KARMA DEPOLAMA ALANINA YOĞUN İLGİ
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2017 - 9:07

reklam

GIDA İMALAT SANAYİ VE KARMA DEPOLAMA ALANINA YOĞUN İLGİ

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin 04 Mart 2017 tarihinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretlerinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Arif Parmaksız tarafından gündeme getirilen ve Başbakanımızın talimatları ile çalışmalarına başlanılan Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı ile ilgili olarak, Parmaksız yaptığı açıklamada;

“Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın talimatları ile Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Göre Kasabası Çayırlık Mahallesi’nde Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama Alanı’nda Göre Belediye’sinin destekleri ile çalışmalara başlanılmış, TOKİ ile görüşmeler yapılmıştır. Kısa sürede alanın kurulacağı bölge ile ilgili imar çalışmaları tamamlanarak TOKİ işbirliği ile çalışmalara hız verilecektir. Bu sebeple; alanda yer almak isteyen gıda imalatçıları ile depo alanına ihtiyaç duyan üyelerimizin talepleri 27 Nisanda alınmaya başlanmış ve ön talep süreci yoğun ilgi görmektedir.” Dedi.

Yapılan açıklamalara göre talepler bu haftada alınmaya devam edilecektir. Bölgede yer almak isteyen üyelerimizin Odamıza müracaat ederek alan talebinde bulunmaları gerekmektedir.

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN
reklam