reklam

AVANOS KAPADOKYA OSB’DE SONA YAKLAŞILDI « nevsehir haber

29 Mart 2024 - 08:44

AVANOS KAPADOKYA OSB’DE SONA YAKLAŞILDI

Son Güncelleme :

02 Şubat 2023 - 15:20

reklam
AVANOS KAPADOKYA OSB’DE SONA YAKLAŞILDI
reklam

NEVŞEHİR(TRENDHABER)- Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, 2022 yılının Ocak ayında Nevşehir’in Avanos ilçesinde kuruluş çalışmalarına başlanılan Avanos Kapadokya OSB ‘de sona yaklaşıldığı belirtildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız tarafından  konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Açıklamada Parmaksız şu ifadelere yer verdi; “ 2022 yılı Ocak ayında kuruluş çalışmalarına başlanılan, Nevşehir Valiliği, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir İl Özel İdaresi ve Avanos Belediyesi’nin iştirakçisi olduğu Avanos Kapadokya OSB ile ilgili Tarım Dışı Arazi Kullanım talebimiz Tarım ve Orman Bakanlığı’mızca onaylanmış ve bölgenin tüzel kişilik kazanması aşamasına geçilmiştir. Başta Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci olmak üzere, Bakan yardımcımız Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Nevşehirimize hayırlı uğurlu olsun. Nevşehir için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.”

reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

reklam
reklam